SalesDevelopment.be

Prospectie

Heeft u ambitie om te groeien? Zoekt u nieuwe opportuniteiten op de markt of wil u het potentieel in de buurlanden ontdekken? Onze meertalige specialisten van het prospectiegesprek helpen u graag bij het identificeren en benaderen van de juiste prospecten.

Op basis van onze databases, internet research en telefonische prospectie identificeren en kwalificeren wij continu prospecten voor uw bedrijf. Enkel bij de juiste prospecten, waar een introductie zinvol is, plannen wij een afspraak om uw bedrijf voor te stellen. In onze zeer resultaatgerichte no cure no pay aanpak betaalt u enkel per effectief uitgevoerd prospectiebezoek. Op deze manier bezorgen wij uw verkopers, uw “closers”, bruikbare leads of offerte-aanvragen van potentiële klanten die ook daadwerkelijk belangstelling hebben voor uw aanbod.

Sommige doelgroepen benaderen wij ook op een continue basis in opdracht van meerdere (niet-concurrentiële) opdrachtgevers samen. Deze zeer efficiënte aanpak met een hoog ROI laat toe om op korte termijn een veelvoud aan nieuwe deuren te openen.

Enkel systematische prospectie geeft u de garantie om ook in de toekomst uw verkoopdoelstellingen te kunnen blijven realiseren!

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Wij kijken alvast uit naar de volgende boeiende opdracht!