SalesDevelopment.be

MARKTSCREENING

In deze bijzonder uitdagende tijden is het belangrijker dan ooit om heel gericht te kunnen prospecteren en nieuwe contacten te leggen. Slim en efficiënt prospecteren is echter slechts mogelijk indien u over de juiste up-to-date informatie beschikt : indien u weet wie, wat, wanneer zal nodig hebben.

Bij Salesdevelopment.be screenen wij met een vast team van beroepsbellers permanent bepaalde afdelingen binnen bedrijven (facility, marketing, HR, IT, …) en bepaalde doelgroepen. Op deze manier genereren we continu kwalitatieve sales leads en bouwen voor u aan een bruikbare prospectie database met potentiële klanten die aangeven graag met u in contact te willen komen. Door onze proactieve, open en real-time communicatie krijgen wij een duidelijk zicht op wie de beslissingsnemers zijn, hoe het aankoopproces verloopt, hoe (op welke manier) de prospect graag verder door u geïnformeerd wil worden, wat de aankoopintenties zijn en welk budget eventueel beschikbaar is.

Om de ROI (return on investment) te optimaliseren werken we per project met maximum 5 (niet rechtstreeks concurrerende) opdrachtgevers.

Dankzij onze permanente marktscreening behoort opdringerige, niet doeltreffende, koude prospectie definitief tot het verleden. Wij brengen u systematisch in contact met interessante en vooral in uw aanbod geïnteresseerde bedrijven.

Wij spreken vandaag reeds met uw klanten van morgen!