SalesDevelopment.be

LEADGENERATIE FACILITAIRE DIENSTEN

De sector van de facilitaire dienstverlening is voortdurend in verandering.
Meer thuiswerkers, nieuwe flexplekken, vergaderzalen met nieuwe communicatietechnieken, nood aan energiebesparing, zoektocht naar duurzaamheid, stijgende onderhoudskosten … het zijn slechts enkele van de vele uitdagingen waar de sector mee te maken krijgt. Facility Managers zijn dan ook meer dan ooit op zoek naar innoverende oplossingen en alternatieven.

Ons gespecialiseerd team van Sales Developers, met meer dan 20 jaar ervaring op vlak van gebouwenbeheer, spreekt dagelijks met beslissingsnemers bij facilitaire en technische diensten. Wij informeren hen over nieuwe oplossingen en analyseren hun behoeften.

Slim en efficiënt prospecteren binnen een grote doelgroep is vandaag slechts mogelijk wanneer u over accurate up-to-date informatie beschikt. Met onze permanente marktscreening openen wij niet alleen deuren bij potentiële klanten, maar genereren ook systematisch kwalitatieve leads voor directe opvolging. Afhankelijk van de situatie kunnen prospecten steeds aangeven op welke manier ze verder door u geïnformeerd wensen te worden: email, post, telefoon, video call of fysieke meeting.

Omdat sales development meer moet opbrengen dan het kost, werken wij per project steeds voor maximum vier, niet rechtstreeks concurrerende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden en behouden uw leads toch steeds een exclusief karakter.

Naast het proactief benaderen van facilitaire en technische diensten bij middelgrote en grote bedrijven, screenen wij ook permanent binnen de hotelsector en gaan actief op zoek naar opportuniteiten op vlak van kantoorinrichting.

Wij identificeren continu nieuwe kansen en brengen u direct in contact met de juiste gesprekspartners. Wacht niet tot potentiële klanten eventueel zelf initiatief nemen, maar benader de markt proactief. Uw dienst of product op het juiste moment aan de juiste personen voorstellen is nog steeds de beste garantie op succes.

Wil u ook beschikken over marktinformatie die echt het verschil kan maken?
Wij informeren u graag verder over onze aanpak.