SalesDevelopment.be

EXCLUSIEVE B2B LEADGENERATIE

In deze uitdagende tijden is het belangrijker dan ooit om gericht te prospecteren en op een efficiënte manier nieuwe contacten te leggen. Bedrijven kijken vandaag kritisch naar bestaande producten, diensten of procedures en zijn vragende partij voor nieuwe oplossingen of innoverende alternatieven. Een actieve marktbenadering maakt vandaag dan ook echt het verschil. Wacht niet langer tot potentiële klanten eventueel zelf ooit de weg naar uw bedrijf vinden, maar benader hen proactief. Een permanente instroom van exclusieve leads en nieuwe klanten blijft de beste basis om ook in de toekomst uw omzetdoelstellingen te realiseren.

Onze ervaren Sales Developers gaan graag voor u op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Wij geloven daarbij niet in agressieve, koude prospectie die uw organisatie op lange termijn een negatief imago zal bezorgen. Voor ons is een grondige voorbereiding en goede research essentieel. Een constructief gesprek zal immers slechts mogelijk zijn wanneer beide partijen overtuigd zijn dat dit voor hen een meerwaarde kan bieden.
Door de juiste vragen te stellen en actief naar uw potentiële klanten te luisteren, bezorgen wij u directe en concrete feedback. Wij introduceren u systematisch bij bedrijven die daadwerkelijk belangstelling hebben voor uw aanbod en verhogen op die manier aanzienlijk uw kans op succes.
Wij openen de relatie zodat u binnenkort de verkoop kan afsluiten!

Wil u liever met uw eigen team actief nieuwe potentiële afnemers contacteren en bent u daarbij op zoek naar praktisch toepasbare tips en tricks? Wij delen onze ervaring graag tijdens een op maat gemaakte prospectietraining. Hierbij houden wij niet alleen rekening met de ervaring van uw medewerkers, maar ook met uw doelgroep en de specifieke marktomstandigheden.

Reeds meer dan 20 jaar voorzien wij onze opdrachtgevers van waardevolle marktinformatie, exclusieve leads en beslissende contactmomenten met prospecten.
Ook in uw organisatie is het salesteam de motor van het bedrijf. Wij verzorgen hen graag met de juiste brandstof.

Contacteer ons vrijblijvend om verder kennis te maken. Wij verheugen ons alvast op de volgende uitdaging.