SalesDevelopment.be

B2B MARKETING

Bij B2B marketing hebben we meestal te maken met professionele inkopers, waardoor het hele aankoopproces minder emotioneel zal verlopen (geen impulsaankopen). Om succesvol te zijn zal het noodzakelijk zijn een om duurzame relatie op te bouwen met de doelgroep.

Sinds 1999 zijn wij actief op vlak van B2B marketing en staan we steeds open voor nieuwe uitdagingen. Wij ondersteunen u graag op volgende vlakken :

Telemarketing :

Wij geloven niet in agressieve, koude prospectie die uw organisatie op lange termijn een negatief imago zal bezorgen. Waar we wel in geloven zijn belcampagnes met ervaren, goed voorbereide beroepsbellers die in staat zijn een constructief gesprek te voeren met potentiële klanten. Met de juiste aanpak blijft telemarketing het middel bij uitstek om uw boodschap rechtstreeks bij de juiste beslissingsnemer te krijgen, directe feedback te ontvangen en sales leads te genereren. Zelfs in onze huidige “online” economie blijft telemarketing de snelste en meest efficiënte manier om te prospecteren en marktinformatie te verzamelen binnen een B2B omgeving.

Content Marketing :

Door gerichte belacties zal u kunnen beschikken over een bruikbare database waarin prospecten aangeven via welke kanalen ze graag verder door u geïnformeerd wensen te worden. Kwalitatieve content zal het vertrouwen in uw bedrijf vergroten en er voor zorgen dat u steeds “top of mind” blijft bij deze prospecten. Dit zal uw verkoopkansen aanzienlijk verhogen. Wij stellen onze ervaring graag ter beschikking om u te helpen een sterk verhaal te creëren.

Actiecampagnes naar retail :

Wenst u uw retailers graag op regelmatige basis te informeren over nieuwe producten en diensten? Wij organiseren binnen verschillende sectoren roadshows waarbij we uw klanten kunnen informeren over nieuwigheden, producten kunnen demonstreren en instore promoties kunnen lanceren. Door deze persoonlijke interactie kunnen we direct feedback inwinnen en verkoopkansen detecteren.

Internationale marktontwikkeling :

Heeft u internationale ambities? Bent u op zoek naar nieuwe afzetmarkten binnen Europa?

Onze meertalige beroepsbellers helpen u graag om de buurlanden te verkennen en in kaart te brengen zodat u op korte termijn zicht krijgt op de gewoonten en vooral het potentieel in deze nieuwe markten. Voor de eerste verkennende prospectie bezoeken ter plaatse kan u beroep doen op onze ervaren partners in het buitenland, die voor u heel gerichte informatie zullen verzamelen over mogelijke distributiekanalen, concurrentie, prijsniveau enz.

Wij kijken alvast uit naar de volgende boeiende opdracht!